Alina IVANOSCHI

Alina IVANOSCHI

Alina (42 ani) este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si are Diploma de Masterat in Psihologie Organizationala si a Conducerii in cadrul aceleasi universitati.

Experienta profesionala:

In prezent: Senior Consultant la Essential™ Training and Consulting

  • 5 ani Senior Learning Consultant si Learning Solution Architect – Alcatel-Lucent
  • 3 ani Training Coordinator – Hella Electronics Romania
  • 4 ani Senior Trainer & Consultant – Aims Human Capital Timisoara

Alina este acreditata ca si Learning Consultant in cadrul Alcatel-Lucent University. Este certificata de Human Synergistics in utilizarea instrumentelor de dezvoltare individuala, de echipa si organizationala (Life Styles Inventory™, Leadership Impact™, Group Styles Inventory™, Organisational Culture Inventory™, Organisational Effectiveness Inventory).

Este certificata ca si Coach in 360 Feedback la Personnel Decisions International si acreditata ca si Formator de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Alina a obtinut certificarea de Formator pentru cursul de Inteligenta Emotionala oferit de Genos International (membru in EI Consortium).

Alina are experienta relevanta in designul si implementarea programelor de dezvoltare in ariile de Management si Leadership pentru top, middle si frontline manageri. A coordonat programe globale de dezvoltare pentru high potentials.

Ca si trainer, a livrat sesiuni de dezvoltare in urmatoarele arii de expertiza:
Abilitati Manageriale, Leadership, Inteligenta Emotionala, Managementul echipelor/Eficacitate Personala; Dezvoltarea echipei, Managementul Timpului, Gestionarea Stresului, Prezentari Eficiente, Formare de Formatori, Managementul Schimbarii, Tehnici de Intervievare, Recrutare si Selectie, Managementul Resurselor Umane.

Principali clienti: Alcatel-Lucent, Continental, Mahle, TMD, Toluna, Zoppas Industries, CRH., s.a.