Cristian PHILIPP

Cristian PHILIPP

Absolvent al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Cristian (37 ani) are o foarte mare experienta de lucru cu oamenii. Este o persoana creativa, dinamica, sociabila si flexibila.

Knowhow-ul lui detaliat in domeniul dezvoltarii resurselor umane se datoreaza, in special, vastei sale experiente de lucru cu diverse tipologii de oameni, din diverse tari, domenii si pozitii ierarhice.

Cristian este acreditat ca si Formator de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si este certificat de Human Synergistics in utilizarea instrumentelor de dezvoltare individuala, de echipa si organizationala.

Ca si coordonator de proiect, timp de 3 ani, Cristian a fost responsabil cu recrutarea membrilor noi si livrarea de instructaje in cadrul Organizatiei Studentilor din Universitatea Timisoara, unde a indeplinit functia de Presedinte al departamentului de Resurse Umane si, ulterior, VicePresedinte al Organizatiei.

Urmatorii 5 ani a lucrat in Orange Romania S.A. in departamentele de Relatii Clienti si Training unde si-a dezvoltat excelente abilitati de comunicare, relationare cu clientul, prezentare, design si livrare de cursuri.

Cristian este fondatorul Essential™ Training and Consulting, unde se ocupa de managementul business-ului, coordonarea echipei si consultanta pentru clientii companiei. A lucrat cu toti clientii Essential™, in Romania si in strainatate.

La cursurile sustinute de Cristian, in ultimii 12 ani, au participat peste 8,000 de persoane. Pentru majoritatea clientilor a livrat sesiuni de coaching si consultanta (individuala, de echipa si organizationala).