Daniel BAKO

Daniel BAKO

Daniel (38 ani) este absolvent al Univeritatiii Poitehnica Timisoara, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din anul 1999. Este o persoana energica, deschisa, intotdeauna orientata spre rezultat.

Dupa o experienta de 6 ani ca si inginer Software, s-a orientat spre o cariera in domeniul managementului de proiect si team leading-ului. Are peste 7 ani experienta in conducerea proiectelor software complexe in diferite companii multinationale in domeniul auto si financiar. A condus echipe de peste 20 de ingineri din diverse locatii.

Ca si manager de proiect este responsabil pentru toate fazele din ciclul de viata al proiectelor, inclusiv construirea si dezvoltarea echipei, asigurarea increderii clientilor si livrarea produselor la calitatea corespunzatoare.

Din 2010 este certificat ca si Project Management Professional (PMP) iar din 2014 este acreditat in mai multe instrumente Human Synergistics.

Lucreaza ca si consultant in echipa Essential™ din 2013 unde este specializat in consultanta si traninguri in domeniul managementului de proiect si dezvoltare a echipelor.

Principali clienti: Yazaki, Continental, CRH., s.a.