Elena ANDRICA

Elena ANDRICA

Absolventa a Universitatii Politehnice Timisoara, Facultatea de Electrotehnica si Energetica, Elena (34 ani) este o persoana creativa si plina de energie, orientata catre oameni si solutii, dornica de cunoastere si autocunoastere, pasionata de training-uri.

Avand o vasta experienta in companii nationale si multinationale in Aviatie si Turism, in pozitii de management pe parte de relationare cu clientul , vanzari si operational, Elena s-a alaturat echipei Essential din dorinta de a se autodezvolta si a-i ajuta pe oameni sa se dezvolte pe plan personal si in organizatiile din care fac parte .

Elena este certificata ca si Master Trainer NLP – ARONLP si EANLP, trainer acreditat de Ministerul Muncii si in prezent este in curs de certificare Human Synergistics pentru a folosi intrumentele de dezvoltare individuala, de echipa si organizationala (Life Styles Inventory™, Leadership Impact™, Group Styles Inventory™, Organisational Culture Inventory™, Organisational Effectiveness Inventory).

Prin peste cele 500 ore de NLP Practitioner si Master NLP a demonstrat competenta si abilitate in comunicare verbala si non-verbala, avand aptitudini avansate in determinarea, utilizarea si modificarea structurii experientei subiective pentru ea insasi si pentru ceilalti prin intermediul tehnicilor de Programare Neuro – Lingvistica .

Experienta profesionala:
Prezent: Consultant la Essential™ Training & Consulting
5 ani – Coordonator Ticketing si Manager Agentie la Eximtur Romania
4 ani – Supervizor Vanzari la Carpatair Romania
Elena este certificate ca si Consultant in Turism si Trasport Aerian – IATA ( Asociatia Internationala de Transport Aerian ) .

Ca si trainer, a livrat sesiuni de training in urmatoarele arii de expertiza: Vanzari, Dezvoltarea echipei, Tehnici de Negociere, Ticketing, Comunicare si Conflict Management. Unul dintre proiectele pe care le-a dezvoltat si implementat este legat de Adictia de fumat.