Bine ati venit in lumea noastra!

Essential are 10 ANI!

Am pornit la drum in primavara lui 2004, intrand pe o piata care se gasea intr-o etapa de dezvoltare in pasi vioi.

Pentru a aduce plus valoare clientilor nostri, maximizand lectiile pe care le-am invatat din experienta noastra profesionala si studiile de specialitate, am inceput prin conceperea de programe de training pentru dezvoltare personala si profesionala dedicate angajatilor acestora. Pe parcurs am dezvoltat si achizitionat numeroase instrumente de lucru menite sa faciliteze o cat mai eficienta implementare a acestor programe in cadrul organizatiilor partenere.

Au trecut 10 ani de la momentul zero. Privind inapoi, putem spune, cu mandrie, ca ne-am respectat promisiunile si ne-am atins toate obiectivele propuse. Consultantii nostri si-au adus contributia la dezvoltarea organizatiilor partenere livrand, cu succes, cursuri pentru angajati la orice nivel ierarhic, implementand metode eficiente de lucru si dezvoltand procese, oferind suport si consultanta pentru crearea unor climate de lucru constructive, influentand pozitiv mentalitati si culturi departamentale si organizationale. Mai mult de 14,000 de persoane din peste 60 de organizatii au luat parte la programele noastre de-a lungul timpului.

citeste mai departe

EVENIMENT ESSENTIAL

Essential a implinit 10 ani, ocazie cu care, cu mic, cu mare, ne-am adunat la Adam Muller Guttenbrunn sa marcam momentul.
La evenimentul culturalo-artistico-literaro-business au participat putin peste 160 de persoane esentiale (clienti, colaboratori, admiratori, angajati essential) care au avut ocazia de a vedea copiii angajatilor essential dansand, teatrul Aualeu performand, pe Iuliana Stan vorbind despre tema culturii in organizatii, pe Cristian Philipp povestind despre istoria, echipa si programele essential si pe K-Lu cu diverse Chestii, Socoteli audio-video.

Iuliana si-a lansat cartea Bun simt organizational, Cristi a vorbit pentru prima data lumii despre conceptele A.L.I.E.N. si FOLLOWERSHIP.
S-a baut alcool.

Va invitam sa descoperiti spiritul in imaginile si filmarile postate.

eneniment10
eneniment10

Iuliana StanIuliana Stan, Managing Partner al Human Synergistics Romania, vorbeste despre Practici de leadership si influenta lor asupra Culturii Organizationale, in cadrul evenimentului ce va avea loc in data de 19 mai. Tot atunci va avea loc si lansarea oficiala, in Timisoara, a cartii Bun simt organizational.

Despre carte
Vorbim despre bun simt atunci cand omenii se vad atat cat sunt, cand isi regleaza asteptarile unii de la ceilalti si cand isi definesc aspiratiile impreuna. Alinierea aspiratiilor este un proces de devenire, de bun simt. Daca din ecuatie scapam din vedere aspiratiile celorlalti sau, daca minimizam efectele beneficiilor pe care alinierea le poate aduce, vom ajunge foarte repede sa vorbim sau sa ne plangem de lipsa de bun simt.
Bun-simt este despre maniere comportamentale, bun simtul este despre conduita morala. Bun simt se refera la disciplina si la consideratie, nu la obligatii si la constrangeri.
Sa ai in mod constient si activ bun simt este un proces de devenire, nu este o informatie sau o calitate a cuiva. Este ceva ce nu se termina niciodata, odata inceputa preocuparea.

Pentru mai multe detalii despre aceasta carte, dati click aici

Copyright © 2021 | ETC