4mat

main_4mat

4mat4business este o companie care urmareste imbunatatirea performantelor oferind instrumente de training pentru lideri, manageri, instructori si traineri legate de eficientizarea comunicarii, ghidarii, trainingului si sesiunilor de coaching utilizand matoda 4MAT Learning and Leadership Cycle, castigatoare de premii in domeniu.

4mat este un model care ajuta la stimularea implicarii participantor la training si la imbunatatirea performantelor obtinute in cadrul cursurilor. Modelul vizeaza abordarea participantilor in functie de emisfera cerebrala dominanta a acestora.

Learning Type Measure® (LTM)
LTM4MAT Learning Type Measure (LTM) este unul din cele mai utilizate assessmenturi referitoare la stiluri de invatare, la nivel mondial, In 15 ani, peste 600,000 de persoane care se ocupa cu educatie si afaceri au completat acest assessment.
LTM este un instrument puternic pentru maximizarea potentialului creativ si intelectual al echipelor dumneavoastra. Cu ajutorul graficului LTM puteti, cu usurinta, construi reprezentari ale punctelor slabe si forte ale echipei dumneavoastra, legate de conceperea si asimilarea de programe de invatare.
LTM este conceput pentru a ajuta manageri, traineri si echipe in a concepe strategii pentru imbunatatirea potentialului individual, pentru a motiva participantii la traininguri prin programe croite pe stilurile acestora de invatare, pentru a identifica situatiile in care indivizi diferiti se comporta cel mai eficient si pentru a identifica punctele tari si slabe ale echipelor.

Leadership Behavior Inventory® (LBI)
LBILeadership Behavior Inventory este un chestionar autoadministrat, cu 14 puncte, care evalueaza modul in care liderii abordeaza diferite aspecte legate de leadership. 4MAT Leadership Behavior Inventory este conceput pentru a ajuta indivizii sa analizeze patternurile lor comportamentale prin prisma modelului de leadership 4mat. LBI este ideal pentru persoane care sustin programe de invatare legate de competente manageriale, invatare, leadership, dezvoltare personala si cultura organizationala.

Hemispheric Mode Indicator® (HMI)
HMI4MAT Hemispheric Mode Indicator este un instrument ideal pentru sesiuni de training si teambuilding focusate pe creativitate, inovatie, design de training, marketing si planificare strategica. De multa vreme, cercetarile au aratat ca in creier exista doua emisfere cu functii toatal diferite si ca un program eficient de formare are in vedere metode adresate ambelor emisfere. In mod uzual le intalnim sub denumirea de abordare adresata emisferei stangi sau drepte. Abordarea ambelor dominante este o premisa puternica pentru imbunatatirea invatarii, creativitatii si gandirii inovative.

Training Style Inventory® (TRSI)
TRSI4MAT Training Style Inventory este un chestionar autoadministrat care ajuta trainerii sa-si identifice punctele tari vizavi de diversele roluri pe care le au acestia. Intelegandu-si propriile preferinte, trainerii pot intelege cum sa modifice design-ul cursului astfel incat acesta sa fie relevant pentru toti participantii.