Group Styles Inventory™

Instrumentul GSI cuantifica stilurile interactionale pentru a arata echipelor cum pot conlucra mult mai eficient si cum sa atinga sinergia in rezolvarea problemelor – adica sa se asigure ca eforturile lor in grup au un impact mai mare decat suma eforturilor individuale.

Conceput pentru programe de teambuilding, GSI masoara stilurile de grup care sunt direct corelate cu eficacitatea echipei, cu acceptarea solutiilor, cu calitatea solutiilor si cu atingerea sinergiei. Folosit in conjunctie cu simularile de rezolvare a problemelor in grup, GSI ofera o privire practica si semnificativa asupra modului in care functioneaza un grup, permitand grupului sa isi concentreze eforturile exact acolo unde sunt necesare imbunatatiri.

Rezultatele GSI ilustreaza atat perceptiile individuale ale membrilor, cat si perspectiva colectiva a echipei ca grup, in asa fel incat reies 12 stiluri specifice de grup prin activitatea de rezolvare a problemelor. Aceste 12 stiluri sunt grupate in trei categorii – Constructive, Pasive/Defensive, si Agresive/Defensive. Rezultatele sunt afisate pe Circumplex, normate cu o baza de sute de membrii de grup.

Caracteristicile unice ale Group Styles Inventory™ (GSI)

Ofera membrilor grupului un mod “sigur” de a discuta despre comportamentele individuale si ale echipei si despre ce impact au acestea asupra performantei grupului.
Permite membrilor grupului sa identifice clar ce ajuta si ce impiedica echipa in eforturile ei – ducand la planificare pentru dezvoltare catre performanta imbunatatita.
Se conformeaza cu standardele academice si psihometrice.
Este parte a Sistemului Integrat de Diagnoza, care foloseste Circumplexul HSI pentru a corela comportamentele individuale, ale managerilor, liderilor, echipelor si cele in cadrul organizatiei.