Life Styles Inventory™

Mai mult decat inteligenta emotionala: LSI evalueaza si ofera feedback despre modelele de gandire si comportament pe care oamenii le pot schimba pentru a se dezvolta multi-dimensional, aici incluzand si abilitatea de a-si intelege si a-si controla propriile emotii.

Fiind unul dintre primele instrumente de evaluare Human Synergistics International, LSI a ajutat milioane de oameni sa constientizeze si sa ințeleaga relatiile dintre eficacitate si stilurile personale, de management si de leadership. Anvergura datelor din cercetarile ultimilor 40 de ani demonstreaza ca stilurile LSI sunt corelate cu diversi indicatori de eficacitate individuala, cum ar fi calitatea relatiilor interpersonale, deschiderea catre feedback, nivelul de stres, salariu si nivelul organizational.

LSI ofera participantilor rapoarte referitoare la orientarile personale (Constructive, Pasive/Defensive si Agresive/Defensive), despre perceptia proprie (LSI 1) si despre perceptia celorlalti (LSI 2) si despre cele 12 stiluri de gandire si comportamente asociate acestor orientari. Rezultatele sunt centralizate in Circumplex si sunt comparate cu cele ale altor 14.000 de persoane.

Particularitatile Life Styles Inventory™ (LSI)

Descrie in mod clar gandirea individuala (LSI 1) si comportamentele (LSI 2) in moduri care sustin schimbarea intr-o directie Constructiva.
Evidentiaza asemanarile si deosebirile dintre punctele de vedere proprii si ale celorlalti, conducand la o constientizare de sine mai mare si la concentrarea pe imbunatatire
Este conform cu standardele academice si psihometrice
Este parte a Sistemului Integrat de Diagnoza, care foloseste Circumplexul Human Synergistics International pentru a mentine unitara abordarea la nivel individual, managerial, de leadership, de echipa si la nivel organizational.