Otilia PETREAN

Otilia PETREAN

Otilia (28 ani) este absolventa a Facultatii de Arte Plastice, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara. Este pasionata de arta si de potentialul creativ al oamenilor. Si-a finalizat studiile in anul 2010, cu un masterat in Grafica Publicitara si de Carte.

Timp de 2 ani a acumulat cunostinte privind tiparul digital, finisaje tipografice, prelucrare de imagini, in cadrul unei companii specializate in oferirea de servicii de productie publicitara.

Otilia este o persoana orientata catre rezultate calitative si eficiente, cu o buna capacitate de coordonare si organizare.

Incepand cu anul 2011 s-a alaturat echipei Essential, unde se ocupa de toate aspectele administrative ce tin de buna desfasurare a activitatii companiei. Essential ii ofera mediul potrivit in a-si aplica pasiunea pentru grafica si simt artistic, alaturi de dorinta de dezvoltare continua si oferirea de servicii de calitate in domeniul maximizarii potentialului resurselor umane.

In cadrul Essential, Otilia a luat parte la cursuri de formare si specializare, care i-au dezvoltat competentele profesionale si au ajutat-o sa aduca un plus valoare companiei. Din 2012 este certificata de Human Synergistics Romania ca si consultant in instrumentele psihometrice Life Styles Inventory™ si Group Styles Inventory™ si, din 2014, Leadership Impact™.

Ca si assistant trainer, a asigurat organizarea si desfasurarea activitatilor de tip team building pentru majoritatea clientilor Essential. Cu o buna capacitate de observare, analiza, intuitie si atentie la detalii, Otilia s-a implicat in activitati de tip recrutare si assessment center.