Raluca BARBU

“In calitate de Manager General al Toluna Romania, lucrez cu Essential din 2010 si ii recomand bucuroasa ca fiind un partener de business de incredere. Am incheiat un parteneriat pe termen lung cu cei de la Essential pentru livrarea periodica de cursuri, coaching-uri si teambuilding-uri si pot spune ca am primit din partea lor un excelent suport pe ariile in care au intervenit.

Cristian Philipp a dovedit intotdeauna flexibilitate si focus pe calitate, alaturi de o abordare foarte inovativa. Pe langa rolul de trainer, pe Cristian l-am mai implicat si in sustinerea de sesiuni de coaching pentru managerii nostri de top, el actionand si ca un permanent consultant pentru dezvoltari organizationale.

Tinand cont de faptul ca Toluna este un jucator cheie pe o piata de nisa, am avut nevoie de un partener de training care sa isi dedice timp intelegerii business-ului nostru, care sa evalueze realist nevoile noastre de dezvoltare si care sa implementeze un program de imbunatatire continua care sa fie masurabil si apreciat de angajatii nostri. Cristian Philipp s-a dovedit a fi un perfectionist in relatia cu noi, livrand intotdeauna traininguri interesante cu rezultate foarte bune si, in acelasi timp, apreciate de angajatii nostri.

Datorita experientelor noastre pozitive, recomand cu incredere echipa Essential oricarei companii interesate, fiind convinsa ca rezultatele pe care le pot obtine vor fi apreciate atat de angajati cat si de segmentul managerial.”